Wie zijn wij

Wij zijn Kor van der Meer en Mark Lettinga, aangenaam. En wij zijn er voor jou!

Wij zijn twee jongemannen die van ver zijn gekomen omdat wij verslaafd zijn en jarenlang in gebruik hebben gezeten. Kor heeft gevochten tegen zijn drank- en gokverslaving, Mark tegen zijn drank-, cannabis- en cocaïneverslaving.

Wij zijn inmiddels CLEAN (Kor 7 jaar en Mark 4 jaar), maar hebben een jarenlange strijd geleverd tegen de ziekte verslaving. Wij hebben een manier gevonden die ons echt heeft geholpen en ons leven weer terug heeft gegeven. Niet zonder slag of stoot, maar door keihard te werken met de juiste begeleiding. Ervaringsdeskundigen in combinatie met de juiste methode zijn voor ons de sleutel tot succes geweest. Deze methode is het zogeheten Minnesota-model en die gaan wij introduceren in Noord Nederland.

 

Clean Verslavingszorg is opgericht om mensen te helpen die met een verslaving of gedragsproblemen kampen. Wij zijn het levende bewijs dat het werkt. Na zelf keihard te hebben gewerkt aan ons herstel hebben wij verschillende studies gevolgd om experts te worden op het gebied verslaving. Clean Verslavingszorg is er om de problemen in Noord Nederland aan te pakken op de manier waar wij in geloven.

Geloof, daar begint het mee, geloven in jezelf! Wij gaan je helpen maar je moet het zelf echt willen, want anders gaat het niet werken. Ben jij klaar voor een écht leven?

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?