Onze aanpak

Onze aanpak

De aanpak die wij hanteren, is uniek in Noord Nederland. We gaan voor kwaliteit en continuïteit. Zowel in onze aanpak als in onze samenwerkingen met partners. Onze partners zijn gerenommeerde klinieken in binnen- en buitenland, huisartsen en gemeenten.

Het Minnesota-model is leidend bij ons. Onze cliënt staat centraal en maatwerk is onze kracht. Wij gaan samen met onze cliënt de diepte in om tot de kern van het probleem te komen. Vanuit daar werken wij aan een solide herstel. Een terugval ligt altijd op de loer en daarom is het van groot belang alle aspecten van het leven hierin mee nemen. Oftewel, wij stomen je klaar met alles wat je hebt, om weer onderdeel uit te maken van de maatschappij.

Ieder mens is anders en ieder probleem is anders. Wij beginnen altijd met een intake om te bekijken en te bepalen wat er exact aan de hand is. Naar aanleiding van dit gesprek brengen wij een advies uit en dit overleggen we met jou. Vervolgens gaan we samen kijken naar de vervolgstappen voor de begeleiding die bij jou past.

Meer weten over de mogelijkheden?