Gemeenten

Gemeenten

De begeleiding van Clean Verslavingszorg kan ingezet worden bij de gemeenten, weergegeven aan de recherkant, omdat wij een WMO contract en een Jeugdzorg contract hebben:  


Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Bel naar 06 150 778 74 en je krijgt Mark aan de lijn.

Huisartsen

De huisarts signaleert vaak problemen op het gebied van middelengebruik bij een patiënt. Wij hebben inmiddels een aantal keer te horen gekregen van verschillende huisartsen dat men het lastig vindt om met verslaafden om te gaan en in gesprek te gaan. Clean Verslavingszorg kan hier de oplossing voor zijn. Via de gemeente waar jij als huisarts bent gevestigd kunnen wij in samenwerking met jou spreekuren organiseren. Zodoende ontzorgen wij jou als huisarts en bieden wij de juiste oplossing voor de patiënt.

Zorgverleners

In de Nederland hebben veel zorgaanbieders te maken met verslaving terwijl zij hier niet in gespecialiseerd zijn. Clean Verslavingszorg heeft daar een oplossing voor. Stel je eens voor wat het kan opleveren als een verslaafde clean is en daarna wordt behandeld voor andere problematieken. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld wat voor invloed het gedrag van een verslaafde op een groep kan hebben. Of zijn/haar bereidwilligheid waar het vaak aan schort. Wij komen graag langs om een samenwerking te bespreken en in kaart te brengen.

Meer weten over de mogelijkheden?