Één op één maatwerk

Er zijn situaties waardoor een verslaafde gewoonweg er niet tussenuit kan om aan zijn problemen te werken. Een gezin, een drukke baan, een eigen bedrijf etc. Daar heeft Clean Verslavingszorg een oplossing voor, maatwerk.

Clean Verslavingszorg biedt naast de verzekerde (klinische opname of ambulante behandeling bij een van onze partners) zorg ook private zorg (één op één maatwerk) aan. Binnen deze private zorg kijk jij samen met de counselor op de inhoud van jouw behandeling, kosten en de opslag van het medische dossier.

Clean verslavingszorg werkt discreet. De hulpvraag zal tijdens de intake dan ook vertrouwelijk en anoniem besproken worden. Tijdens dit gesprek lichten wij toe wat Clean verslavingszorg voor jou kan betekenen. Dit gesprek is ook mogelijk voor naasten en/of werkgever.

De aanpak van Clean Verslavingszorg is persoonlijk. Ieder mens is uniek en dat maakt ook dat iedere persoonlijke behandeling uniek is. Vandaar dat Clean verslavingszorg in overleg met jou het zorgtraject aanpast op de individuele behoeften en omstandigheden (zoals werk, studie). De cliënt-therapeut-relatie zal gelijkwaardig en respectvol zijn.

Voordelen van private zorg

  • geen wachttijden voor een intake
  • je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met andere partijen of instanties
  • cliënt-therapeut-relatie is gelijkwaardig en respectvol
  • geen overbodige administratie dus 40% meer zorg voor jou (het elektronisch patiëntendossier hoeft niet ingevuld te worden)
  • offerte voordat de behandeling begint

 

Meer weten over de mogelijkheden?