Ambulante verslavingszorg LVB

Wij hebben ons het afgelopen jaar ontwikkelt tot specialist wat betreft het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking (hierna LVB) in combinatie met verslaving.
Mensen met een licht verstandelijke beperking vraagt een andere manier van benadering en begeleiding. Hierin zijn wij inmiddels gespecialiseerd. Wij werken graag met deze groep mensen want zij zijn gewoonweg geweldige mensen die tijd en aandacht verdienen. 
Door middel van geduld te hebben, duidelijk te zijn en in hun tempo afspraken te maken en daar naar toe te werken, kun je samen prachtige resultaten boeken. Wij horen regelmatig dat mensen met een licht verstandelijke beperking een ‘vergeten doelgroep’ is. Wij vinden dat ook zij, net als ieder ander mens, recht hebben op kwalitatief goede zorg en een mooi en écht leven.
Clean Verslavingszorg wordt ingezet door andere zorgverleners die al werken met mensen met een licht verstandelijke beperking en te kampen hebben met verslavingsproblematieken of overmatig middelengebruik. In de regio’s waar Clean Verslavingszorg contracten heeft bij de betreffende gemeente kunnen wij ingezet worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gewoon contact op via 06 150 778 74 en je krijgt Mark aan de lijn.

Meer weten over de mogelijkheden?
https://youtu.be/w2TGS128rCE